Siirry suoraan sisältöön

ViiskytviisPlus Seinäjoki

Lähestymme työn tekemistä uudesta näkökulmasta. Haluamme osaltamme nostaa eläkkeellä olevien arvostusta ja hyödyntää heidän ammattitaitoaan joustavasti.

Tekijöittemme avulla autamme ikääntyneiden ja toimintaesteisten, sekä lapsiperheiden kodeissa ja mökeillä heidän päivittäistä elämää (sisällä ja ulkona).

Myös erilaisilla yrityksillä ja yhdistyksillä voi tulla lyhytaikaisia avuntarpeita sairaustapausten tai äkillisten ylikuormitustilanteiden takia.

Siksi Sinä työelämästä vapaana eläkkeen, osa- tai sairaseläkkeen tai muun syyn takia oleva positiivinen ja aktiivinen henkilö tule mukaan vara(työ)voimaksi. Työskentely tukee sosiaalista, fyysistä ja taloudellista hyvinvointiasi.

Jos olet KIINNOSTUNUT KEIKKATYÖSTÄ, jätä sivuillemme hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun. Hakemukseen pääset TÄSTÄ.

Jos olet YRITTÄJÄ ja haluat antaa työtä näille aktiivisille, motivoituneille, elämänkokemuksen myötä monipuolisen työkokemuksen saaneille tekijöille, klikkaa TÄSTÄ ja jätä viestiä nettisivujemme kautta, niin otamme pikimmiten yhteyttä.

Jos haluat antaa KOTONASI työtä, esimerkiksi pienremontointia, siivousta, puutarhatöitä, klikkaa silloin TÄSTÄ ja jätä viestiä nettisivuillemme, niin otamme pikimmiten yhteyttä. Kauttamme on mahdollista saada vanhusten, vajaakuntoisten arvonlisäverotonta kotipalvelujen tukipalvelua, kuten apua siivoukseen, lumitöihin ymv. Ja kannattaa käyttää ehdottomasti työnosuuden KOTITALOUSVÄHENNYS, josta saat tietoa klikkaamalla TÄSTÄ.

YHTEYSTIEDOT

ViiskytviisPlus Seinäjoki

Anne Manninen p. 050 3433500

seinajoki@viiskytviis.fi