Siirry suoraan sisältöön

Jälleenmyynti

Karkelon sukka

Karkelon Hyvänolon sukat ovat parasta mitä voit jalkaasi laittaa. Hyvänoloiset sukat pitävät askeleen keveänä. Hyvänolon sukat pysyvät paikoillaan eivätkä kiristä. Ne siirtävät hien tuomaa kosteutta tehokkaasti pois jalan iholta. Sukat pitävät jalan mukavan tuntuisena niin kuumalla kuin viileämmällä ilmalla. Karkelon Hyvänolon sukat sopivat kaiklle. Niille, joilla on jalkojen kanssa ongelmia, ja niille, jotka haluavat välttää jalkaongelmia. Sukilla on KÄYTÄ ja PESE -takuu; Voit aidosti kokeilla sukkien toimivuutta sinulle. Ei enää rakkoja, kuivia jalkapohjia, hikoilevia jalkoja. Sopii myös diabeetikoille, turvonneille jaloille.

Tuisa

Tuisa on kotimainen yritys, jonka luontaistuotteita ovat mm. Himalajan kristallisuola, suolainhalaattori SaltPower sekä SADE – hoitava salva ja kristallisuolasuihke. Tuisan kaikissa terveystuotteissa on Himalajan kristallisuolaa.

Himalajan kristallisuola, ei sisällä jodin lisäksi muita lisättyjä aineita, vain 100% luonnonsuolaa, joka sisältää kaikki alkuperäiset mineraalit ja kivennäisaineet. Käytetään mm; suolapiipussa ja ruoanlaitossa, vähentää kramppeja, antaa puhtia helteisinä päivinä, hyvä päänsärkyyn ja pahoinvointiin.

SaltPower, keraaminen kristallisuolainhalaattori, josta on saatu merkittävää apua mm. astmaatikoille, allergisille, flunssan oireisiin, tupakan aiheuttamiin sairauksiin, muihin keuhko- ja hengityselinsairauksiin, auttaa puhdistamaan keuhkot epäpuhtauksista ja parantaa lauluääntä.

SADE – hoitava salva, tehohoito huulille ja iholle. Ihoa suojaava, hoitava ja kosteuttava, hellävarainen salva. Luomu-kookosöljy on tehokas ja pitkäaikainen ihon kosteuttaja. Luomu-mehiläisvaha suojaa, pehmentää, rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa. Karite-voipuun rasvalla on soluja uudistava ominaisuus. Kristallisuola hoitaa, desinfioi, ravitsee ihoa tehokkaasti. Hajusteeton. Kotimainen. Ei testattu eläinkokeilla.

SADE – kristallisuolasuihke on raikas apu rasittuneelle iholle. Sisältää aloe veraa, hoitaa ja ravitsee ihoa luonnonmukaisella tavalla, ilman haitallisia kemikaaleja tai teollisia lisäaineita. Sade kristallisuolasuihke soveltuu monipuoliseen päivittäiseen käyttöön rauhoittaen, tasapainottaen ja hoitaen ihoa. Erittäin monikäyttöinen. Suihkeeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta appelsiinin kukka tuo siihen miellyttävän tuoksu. Sopii allergisille, atoopikoille, aknen ja psorin hoitoon, hyttysten puremiin, päänahan ongelmiin, kutinaan, turvotuksiin, auringon polttamalle iholle, käsivoiteen tilalle, kasvovetenä ym.

Saatavana myös muita Tuisan tuotteita.